Ponedjeljak, 30.11.2020

Asmir Budimlić :”Imamo jasno postavljene ciljeve i program razvoja Grada Bihaća, spremnost na saradnju sa svim političkim akterima, odlučnost i znanje da predstavljamo Grad Bihać i da ga učinimo boljim mjestom za život” .

Asmir Budimlić

Dragi moji,

U ime kandidatske liste, stojim večeras ovdje pred vama, ponosan, zbog zadatka koji je pred nama i zahvalan na povjerenju koje nam pružate i potpuno svjestan šta se od nas očekuje.Zajedno sa Vama, ponudili smo listu kandidatkinja i kandidata koja ima kapacitet da i ovaj put krene u još jednu izbornu pobjedu.

Mi smo se do sad svaki put uvjerili u vašu kontinuiranu podršku, Vi ste nas naučili da su male stvari jako važne, jer ako ne možemo da uradimo kako treba one male stvari, nikada nećemo moći ni one velike.
Mi smo, zajedno sa Vama u prethodnim mandatima realizirali značajne projekte za svaku mjesnu zajednicu u Gradu Bihaću i hvala Vam na tome.

Dragi moji,
Došlo je vrijeme da, kao i uvijek, svi zajedno zasučemo rukave, da budemo aktivni i da damo svoj maksimum. Vi ste temelj ove stranke i bez vas ne može, bez vašeg angažmana nema pobjede!
Zato, neka svako od nas, gurne svoji dio kotača naprijed i doćiće još jedna izborna pobjeda.

Ovo kažem iz više razloga, jer mi imamo veliku odgovornost i samo onda kada je bila jaka SDA i kada je vodila procese, jačao je i Grad Bihać.

Ne sumnjam da nam je ostala navika da se svako jutro probudimo sa osjećajem ponosa i ohrabreni da svaki dan za ove kandidate ispunimo po jedan zadatak. I večeras krećemo, korak po korak, svaki dan vrijedno i požrtvovano, pa sve do pobjede.
Zato pretvorimo »izvršenje malih zadataka« u radost sudjelovanja, odanosti i pripadnosti SDA, pokažimo kao i više puta do sada da smo najbolji tim.

I ne želim ja previše pričati, svi znamo gdje smo i šta želimo. Znamo koliko smo daleko došli, znamo to u našim srcima, vidim ja to u Vašim očima i 30 dana smo udaljeni od pobjede.
Puno smo mi utakmica u karijeri odigrali, ali ovaj meč može sve promijeniti pa mislimo o našem timu, jer svi žele trofej kao i mi, ali nesmijemo dopustiti da drugi uzmu što je naše.

Ova kandidatska lista je ponosna na vas, na naše članstvo koje je imalo hrabrosti i strpljenja da sve ove godine budu uz nas i što ste ostali dosljedni da zajedno idemo ka cilju, a to je dostojanstven i bolji život za sve građane grada Bihaća.

Jedinstvo je formula za uspjeh pa budimo jedinstveni i dajmo podršku svim našim kandidatima. A mi, radićemo vrijedno i kako najbolje znamo, svjesni da od nas samih uveliko ovisi naš izborni rezultat.

Mi imamo visoke ambicije, želimo najveći broj vijećničkih mandata i imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika. Kad sve zajedno sagledamo onda sa pravom tvrdimo da smo favoriti i da je dr. Samir Muminović budući Gradonačelnik Grada Bihaća.

Imamo jasno postavljene ciljeve i program razvoja Grada Bihaća, spremnost na saradnju sa svim političkim akterima, odlučnost i znanje da predstavljamo Grad Bihać i da ga učinimo boljim mjestom za život.

Poštovani,
Zajedno smo uradili mnogo, predstoje nam novi izazovi i mnogo posla, koji ćemo uz Vašu podršku realizirati. Svjedoci ste da smo obećanja iz prethodnog mandata ispunili te ćemo kao pobjednička politička opcija zajedno sa vama krenuti u nove uspjehe i razvoj našeg grada. U toj vjeri leži naša snaga i, ako Bog da, naša pobjeda.

Hvala Vam lijepo i neka Vas dragi Bog čuva.

Cenzura.ba /AB

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com