Subota, 30.05.2020

BILA JE SEKS BOMBA NA ESTRADI, A ONDA SE UDALA ZA BOGATAŠA: Danas je nezaposlena i živi od pomoći roditelja

BILA JE SEKS BOMBA NA ESTRADI, A ONDA SE UDALA ZA BOGATAŠA: Danas je nezaposlena i živi od pomoći roditelja

Nevena Adžemović, bivša članica grupe “Models” poslije dužeg vremena našla se ponovo u centru medijske pažnje i to zbog pisanja jednog dnevnog lista da je doživjela fizičko nasilje od svoje majke u njihovom porodičnom stanu na Novom Beogradu, gdje još žive i Nevenin tata i njen sin Rastko.

Navodno, Nevena je na saslušanju u policiji ispričala da ju je majka tukla pred sinom, međutim, Nevena demantuje da je bilo ikakvog fizičkog sukoba između nje i njene majke.

– Nije tačno da me je tukla majka i nije tačno da sam saslušana u policiji. Sa mnom je sve okej, hvala na pitanju. Sa majkom imam normalan odnos i među nama je sve u redu. Sve je savršeno – mirnim tonom saopštila je Nevena.

S obzirom na to da je dugo nema u medijima i da se malo zna o njenom privatnom životu, ali kaže da više nema ništa sa bivšim usprugom Srđanom Adžemovićem.

– Sa bivšim mužem nemam nikakav kontakt, a sa mojom majkom da li ima kontakt to ne znam. Nisam sa njim, to je tačno, niti ću biti ikada više – tvrdi Nevena. Nekada mega popularna Nevena Adžemović danas je nezaposlena i živi na račun svog oca.

– Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu. Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila – poručuje Nevena ironično.

Ona dodaje da joj je teško da nađe odgovarajući posao, baš kao i njenoj sestri Ivani Stamenković Sindi.

– Posvećena sam djetetu, on ide u školu, odličan je đak i ima sve petice.Trenutno sma u potražnji, ali još uvijek nisam našla nešto što bi me zaintrigiralo. Ja sam za neku mirniju varijantu, neki kancelarijski posao, jer mi je buke i jurnjave preko glave. Vratila bih se možda i u politiku, ali za sada ne postoji takva opcija. Ne znam da li sam spremna da se ponovo bavim javnim poslom, jer nisam bila dobro prihvaćena ni kao poslanik, ni kao članica grupe “Models” – kaže Nevena za Blic.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com