Subota, 30.05.2020

Bišćanin EDIN KULENOVIĆ, nekad igrao za Hajduk Split,da ne zaboravimo !!!

Biščanin EDIN KULENOVIĆ, nekad igrao za Hajduk Split,da ne zaboravimo !!!

Kao izuzetan talent, mladi igrač bihaćkog NK Jedinstvo, Edin Kulenović,( tada ll liga Zapad) je preko trenera jednog manjeg nogometnog kluba Bratstva iz Bosanske Krupe gosp. Redže Amidžića, inače, očito poznanika i prijatelja legendarnog i najvećeg trofejnog trenera, gosp.Tomislava Ivića odigrao probnu utakmicu za reprezentaciju Splita protiv Hajduka 1978 god.

Kako je odigrao dobro te zadovoljio i stekao simpatije kod Ivića, već sutradan je i potpisan profesionalni ugovor koji mu je omogućia i podršku pri studiranju prava na faksu u Splitu.

Na žalost ovaj mladi talentirani igrač nakon samo nekoliko odigranih utakmica za prvu momčad hajduka zbog zdrastvenih problema morao je prekinuti nogometnu karijeru.Edin nije upisan u popis igrača koji su igrali za Hajduk pa bi ga trebalo upisati.Velika šteta za ovog mladog ali vrlo perspektivnog igrača ali šteta i za Hajduk jer sa svojih 19 godina vrlo dobro se uklopia u šampionsku momčad hajduka.

Evo pokušavam i na ovaj način ukazat da se ne zaborave ovakvi mladi talenti kao šta je EDIN KULENOVIĆ koji su bili važni dio mozaika Hajduka kroz godine i trebali bi bit zabilježeni da su igrali za Hajduk.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com