Subota, 26.09.2020

Dječaci iz Drvara su zasluženo uzeli prvo mjesto, dok je drugo mjesto zauzela ekipa Metaloplastika iz Bihaća koju su predvodili Eman Zjakić, Amar Pljakić i Faruk Saračević.

Bihać  Bigram

U sklopu Streetballa koji je organiziran u nedjelju, 13.9.2020. godine na Gradskom igralištu Bigram za dječake do 16 godina učestvovalo je ukupno 8 ekipa.Ekipe su bile raspoređene u dvije skupine.

Najbolje su se pokazali dječaci iz Drvara koji su zasluženo uzeli prvo mjesto, dok je drugo mjesto zauzela ekipa Metaloplastika iz Bihaća koju su predvodili Eman Zjakić, Amar Pljakić i Faruk Saračević.Ono što posebno raduje jeste činjenica da su ovi dječaci rođeni 2006. godine, a da su pritom igrali u konkurenciji dječaka koji su rođeni 2004. i 2005. godine.

O ovim momcima će se tek čuti, a vrijedno pomena je i to da dolaze iz Košarkaškog kluba “Biha攑 najstarijeg košarkaškog kluba na području našega grada koji zadnjih par godina puno ulaže u omladinske kategorije.Treće mjesto je zauzela ekipa Mumijevi koju se predvodili Ivan Franjić i Amor Čaušević, također polaznici Košarkaškog kluba “Bihać”.Sve u svemu lijepa košarkaška priča! Poželimo sreću našim mladima u budućnosti.

Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com