Četvrtak, 04.03.2021

Doktor Fikro Bosnić je najbolji bodybuilder iz BiH: I vi možete transformisati svoje tijelo, evo kako! (FOTO)

Fikro Bosnić, alias Doktor Fikro ima 36 godina i najuspješni je bodybuilder u Bosni i Hercegovini.

Dugogodišni sportista, peterostruki prvak BiH, jedini je Bosanac koji je predstavljao svoju zemlju na Arnold Classicu – najjačem profesionalnom bodybilding takmičenju na svijetu.

Dobitnik je mnogobrojnih priznanja, te najmlađi dobitnih prestižne nagrade Sportskog Saveza – posebno priznanje za razvoj, popularizaciju i unaprjeđenje sporta. Kondicioni je trener više bh. i inostranih olimpijaca, mnogih uspješnih sportista iz raznih dijelova sporta.

,,Kada sam učestvovao na Arnold Classicu odlučio sam da osnujem svoj tim, koji je na početku brojao samo 5 članova. Krajem 2015. godine taj isti tim brojao zvaničnih 718 članova koje čine doktori sportske medicine, olimpijci BiH, Hrvatske, Slovenije, Njemačke, pa i Australije. Trenutno imamo članove na 4 kontinenta. Tim će se svakako i širiti ove godine na 1000 aktivnih članova”, rekao je Bosnić u razgovoru za portal 24h.ba.

Svrha je da Fikro kao fitness trener unaprijedi vrhunske sportaše i pomognu im da dođu do željenog cilja. Fikro Boss Team je prepoznatljiv po transformacijama, koje su snimali poznati evropski mediji od kojih izdvaja RTL, DSF, kao i najčitaniji sportski magazini tipa Iron Man-a, Development Magazin.

,,Ovom prilikom želim naglasiti da osobe lošijeg imovinskog stanja mogu također dobiti sve neophodne informacije, ravnopravno s onima koji si to mogu priuštiti”, rekao je veliki altruista Bosnić.

Doktor Fikro je do sada imao nekoliko zapaženih transformacija koje vam donosimo u velikoj fotogaleriji.

,,Posvećujem se maksimalno svakom klijentu, kao i vrhunskim sportašima s kojim radimo. Do sada smo imali nekoliko transformacija u kojima su ljudi izgubili i preko 50 kilograma. U čemu je tajna? Javite nam se porukom i počnite vašu transformaciju!”

Izvor:24h.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com