Ponedjeljak, 30.11.2020

Dr. Samir Muminović :”Ja ću vam obećati samo ono što mogu ispuniti, a to je poštenje, marljivost, profesionalnost i predanost’.

Cijenjene Bišćanke i Bišćani,
Danas je i zvanično počela predizborna kampanja u BiH, iako se ona faktički vodi već mjesecima.Ja, kao kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća, zbog ljudskih, porodičnih i profesionalnih obaveza, ali i iz poštovanja prema biračima, kampanju počinjem tek danas.

Cijenjeni birači, ja vam ne mogu i neću mnogo obećavati. Šta su obećanja i koliko ona danas znače!? Obećali su nam da će graditi pa nisu, obećali su da će rušiti pa nisu, obećali su nam napredak, radna mjesta, obećali Bihać-kao evropski grad. Umjesto toga, danas imamo hiljade Bišćana, koji žive i rade u evropskim gradovima, jer u svom gradu to nisu mogli.

Ja ću vam obećati samo ono što mogu ispuniti, a to je poštenje, marljivost, profesionalnost i predanost.

Naravno da imam planove, čijoj se realizaciji namjeravam posvetiti i koje ću vam prezentirati u kampanji, koja je pred nama.

Korektno ću se odnositi prema drugim kandidatima i biračima, zato što to zahtijevaju propisi, zato što smo svi potpisali kodekse o ponašanju u izborima i na kraju, zato što sam takav čovjek.

Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com