Srijeda, 13.11.2019

Gdje su završile pare od stolica za stadion nogometnog kluba “Jedinstvo” Bihać

Nogometni klub Jedinstvu u prošloj sezoni 2018/2019. u kojoj su se svi navijači jako nadali stabilizaciji kluba, novoj infrastrukturi, vraćanju na stare staze slave sve se srušilo preko noći.

Rukovodstvo kluba odnosno predsjedničku funkciju preuzima Ismet Hadžimuratović koji je odmah nakon preuzimanja funkcije predsjednika NK Jedinstva startao sa pričama rekonstrukcije pomoćnog terena, formiranje akademije omladinskog pogona, a kao šlag na tortu na koju su sve svi navijači crveno-bijeli boje odazvali, pa čak treneri i igrači iz regiona je bila kupovina stolica na tribine stadiona Pod Borićima.

Svakim danom od kada je startala priča “Jedan navijač dvije stolice” novac je pristizao na račun kluba, priča o famoznim “Stoljernim stolica” se širila poput virusa te je velika svota novca pristigla na račun kluba.

Igrački kadar u prvom dijelu sezone je bio jako dobar, ali po izjavama igrača plate su opet kasnile, a na sastanku kada se klub preuzimao bilo je rečeno da plate igrala nikad neće doći u pitanje.

Gdje su pare od stolica, gdje su te famozne Stoljetne stolice, odgovor na ovo pitanje još niko ne zna.

Da li će se ikad oglasiti bivši predsjednik Ismet Hadžimuratović i reći kuda je novac otišao i da li ga uopšte još ima ostaje pitanje pod velikim upitnikom.

Na kraju ove priče ostaju razočarani navijači, simpatizeri koji su dali svoj novac, a stolica nema.

Izvor: Cenzura.ba/Imširović T.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com