Ponedjeljak, 30.11.2020

ISLAMOVIĆ SANJIN POBJEDNIK 3. BAJRAMSKOG TURNIRA U PODZVIZDU !

ISLAMOVIĆ SANJIN POBJEDNIK 3. BAJRAMSKOG TURNIRA U PODZVIZDU !Nedjelja 2. august bila je rezervisana za 3.Bajramski turniri u Podzvizdu pod organizacijom TK ABC.

Takmičenje startalo po grupama na jednom terenu i vec u startu se znalo da nas očekuje borba za mjesto najboljeg kroz citav dan.Igrale su se 4 grupe iz kojih su najbolja dva plasirala se u cetvrtfinale.

U grupi A Latić Nermin je opravdao ulogu nositelja i kao najbolji prošao dalje,biznenadjenje u toj grupi napravio je prolazom dalje Miljkovic Eman.

U grupi B Islamović Sanjin je bio siguran sa dvije pobjede dok je drugi bio Cordić Dževad.

U grupi C Veljacic Elvis je bio prvi dok je drugo mjesto pripalo Alibabic Harisu.

U grupi D Velić Aldin je opravdao ulogu favorita i bio prvi dok je drugi bio Budimlić Nedžad.

Uz sjajnu organizaciju kroz litav dan odlilnog domaćina dočekali smo i mečeve četvrtfinala koji su počeli oko 18:00h.

Latić je dobio Ćordića 6:3 a istim rezultatom Islamović je dobio Miljković E.

Jedan zanimljivijih mečeva turnira odigrali su Veljačić i Budimlić gdje je Budimlić bio bolji i dobio sa 6:4.U četvrtom melu Velić je dobio Alibabića 6:0.U polufinalu Islamović Sanjin je dobio Latića 6:1 dok je Velić Aldin dobio Budimlića 6:2..

U finalu kojeg su svi priželjkivali sastali su se Islamović Sanjin i Velić Aldin koji su prumili ipak jedan viši nivo tenisa u odnosu na sav turnir.

Odličan prvi set koji je otišao na stranu Islamovića sa 6:4 koji je to i potvrdio dobivši drugi set sa 6:1 i tako zasluženo osvojio mjesto najboljeg na turniru.

Ovom prilikom zahvaljujemo se odličnom domaćinu na trudu uloženom u ovaj turnir jer nam doslovno nije falilo nipta jer su domaćini bili besprijekorno, te pozivamo sve da nam vrate gostovanje a to je na nasem tradicionalnom turniru USK open čiji datum će biti objavljen kroz par dana…FINALE:

Islamović Sanjin-Velić Aldin 6:4 6:1

Cenzura.ba /TK UNA GEM BIHAĆ

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Zenko theme , Seo , Health , Dating , Money , Cheap hotels , Cheap flights