Subota, 23.01.2021

– Izborna i svečena skupština BK “Daj Krug” Bihać

Novosti iz kluba BK”Daj Krug” Bihać

– Izborna i Svečena Skupština BK “Daj Krug” Bihać


Na današnjoj izbornoj skupštini BBK Daj Krug izvršen je reizbor predsjednika kluba Mustafe Vukovića, predsjedavajuće skupštine Mirele Delić, a za izbor novog sekretara udruženja najveći broj glasova dobio je Edin Čaušević. Također, u novi mandatni period od 4 godine izabran je i novi upravni odbor.Dosadašnji sekretar kluba Adnan Mekić preuzeo je funkciju sportskog direktora – voditelja takmičarskog tima.

Izabranim predstavnicima želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem radu!Početak je nove godine. Vrijeme je za nove planove i ideje. ✊

U sklopu izborne skupštine koja je održana dana 10.1.2021. godine (nedjelja) prisjetili smo se onih najzaslužnijih za rezultate i podršku tokom prošle takmičarske sezone.

U svečanom dijelu skupštine uprava kluba je dodijelila zahvalnice takmičarskom timu za trud i ostvareni rezultat u protekloj sezoni.Takmičari koji su dobili zahvalnice su: Anes Ćehajić, Huse Šušnjar, Hasan Felić, Amar Muslić, Emrah Šušnjar, Amar Mašić, Irfan Dervišević i Edin Čaušević.

Pored takmičara zahvalnice su dobili i trener kluba Isak Muslić i glavni serviser Safet Selimović.Pored takmičara i osoba koja su tu kao neupitna podrška klubu zahvalnice su dodijeljene kolektivima, organizacijama, pojedincima i sponzorima za nesebičan lični doprinos, pomoć i angažam u organizaciji takmičarskog tima i događaja koje smo organizirali.

Grad Bihać – gradonačelnik Šuhret Fazlić, Gradski sportski savez – Saša Smiljanić, Sportski savez USK – Emir Dautović.Za medijsku promociju događaja i kluba uprava kluba je dodijelila zahvalnicu Radio Bihaću, RTV USK, USK novine Krajina i portalu Cenzura.ba.Sponzori kluba i događaja: BH Telecom, Čavkunović BP, Mljekara Meggle, AMDž – elektron, Bihaćka pivovara, M-Bike shop.

Za podršku organizacije događaja – prvenstva BiH zahvalnice su dodijeljene KB dr. Irfan Ljubijankić i KMUP – Prva PU-Policijska stanica Bihać.

Partneri u organizaciji događaja: Obrt Krošnja, Biciklistički klub Bihać, GSS Stanica Bihać te medicinska pratnja gospodin Senad Delić-Sarić.Zbog trenutne epidemiološke situacije sponzorima, partnerima zahvalnice će biti uručene naknadno – lično.

Došlo je vrijeme smjene generacija, pa tako i u našem klubu opraštamo se od članova koji su nosili boje državne zastave i nastupali u nacionalnom timu te predstavljali našu zemlju na međunarodnim takmičenjima. Ovom prilikom uprava kluba u sklopu svečane skupštine za naše reprezentativce koji su završili svoju takmičarsku karijeru oprostila se prigodnim poklonom koji će ih podsjećati na dane provedene u borbi za nacionalni tim.Dres s posvetom uručen je @Irfan Dervišević i @Amar Mašić od strane predsjednika Gradskog sportskog saveza-Saše Smiljanića.

Cenzura.ba/Suad Balic/BK Daj Krug 

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com