Četvrtak, 29.10.2020

Jadranka Kosor vratila Dodika na fabričke postavke

Jadranka Kosor vratila Dodika na fabričke postavkeNa društvenoj mreži Twitter reagovala je i nekadašnja premijerka Hrvatske Jadranka Kosor
Odlazak Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a, u posjetu Zagrebu izazvao je brojne reakcije i u našoj i u susjednoj državi.


Nakon što su druga dva člana Predsjedništva BiH reagovala na posjetu Dodika premijeru i predsjedniku Hrvatske, iz zvaničnog Zagreba stigla je reakcija da Dodik u Zagrebu predstavlja Srbe.Na društvenoj mreži Twitter reagovala je i nekadašnja premijerka Hrvatske Jadranka Kosor, koja je napisala:– Što, ali što točno, koji to problem mogu riješiti čelnici države EU s dotičnim koji veliča ratne zločince, odlikuje ih ne priznajući odluke Suda u Haagu, snažno upregnut na projektu komadanja BiH i velike Srbije. Ponižavanje kao nekoć s Vučićem i nestalima – objavila je Kosor.

Reagovao je i Domagoj Hajduković iz SDP-a Hrvatske.– Malo me čudi takav iznenadni i tajanstveni dolazak, tim više što smo iz službenog Sarajeva čuli da se ne radi o službenom posjetu. Isto me tako čudi stav službenog Zagreba, koji poziva Dodika u trenutku kada je jasno rekao da je za komadanje BiH i protiv teritorijalnog integriteta te zemlje, što je za mene posve neprihvatljivo – rekao je Hajduković.

Cenzura.ba /bihdijaspora.net

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com