Srijeda, 13.11.2019

Jagodić najavio ‘vruć’ meč u Bihaću: Pamtimo vam meč prošle sezone!

Jagodić najavio ‘vruć’ meč u Bihaću: Pamtimo vam meč prošle sezone!

Jedinstvo dočekuje Zvijezdu
Pred nogometašima Jedinstva sutra je duel protiv Zvijezde iz Gradačca. Sigurno je da nas očekuje zanimljiv meč, te da će oba tima tražiti prve bodove.

Danas su ga ispred NK Jedinstvo najavili šef struke Vlado Jagodić i kapiten Anes Nuspahić. Poslali su Zvijezdi jasnu poruku, ali i pozvali navijače na podršku.

“Za razliku od prošle godine i priprema, sada smo odradili dobre stvari i počeli pripreme na vrijeme. Obavljene su pripreme, a sada slijedi otvaranje sezone koja će biti veoma zanimljiva. Mnogo je podjednakih ekipa u ligi i sve utakmice će biti zanimljive. Ciljano smo ostali tokom priprema u Bihaću”, kazao je šef struke Jedinstva Vlado Jagodić, te se dotakao i sutrašnjeg protivnika

“Smatram da je Zvijezda među glavnim favoritima za osvajanje titule. Skautirali smo ih, vidjelo loše i dobre stvari. Imaju slabosti, a jedna su od najiskusnijih ekipa. Imaju problem sa igračima do 21. godine, ali imamo obavezu da sutra budemo dobri pred našim navijačima. Sezonu želimo otvoriti pobjedom, iako iz Gradačca dolaze prijetnje, naravno sportske. Vidim da Zvijezda dolazi ambiciozno, međutim ja im poručujem da i mi imamo svoje ciljeve, te da pamtimo poraz od 3:0 u Gradačcu u veoma važnom meču. Sigurno da ćemo na tom porazu tražiti motiv više”, jasan je bio Jagodić.

Medijima se obratio i kapiten Bišćana Anes Nuspahić.

“Među nama igračima vlada dobra atmosfera. Želimo iskoristiti sve mane Zvijezde, nema se tu puno šta reći. Prvo je kolo, nismo upoznati sa rivalima, no kako se najavljuje, Zvijezda je jedan od glavnih favorita za prvo mjesto. Ipak, mi ćemo dati maksimum i sigurno neće biti hodanja po terenu i nezalaganju. Pozivam i navijače da dođu i podrže nas u velikom broju. Mlada smo ekipa i potrebna nam je podrška”, jasan je bio Nuspahić

Izvor: sport.sport.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com