Petak, 05.06.2020

Jedinstvo borbenom igrom savladalo NK Travnik, Senad Repuh preporodio ekipu Jedinstva

U Bihaću na stadionu Pod Borićima u 11. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine sastali su se Jedinstvo Bihać i nogometni klub Travnik iz Travnika, konačni rezultat utakmice je glasio 3-1 za domaćina.

U prvih 45. minuta susreta igra obje ekipe bila je na sredini terena. Prvi su gosti poveli, sa desne strane ubačena lopta na peterac, gdje se najbolje slazazi napadač Travnika i gosti su poveli sa 1-0. Nakon 5 minuta radovanja Travnika, penal za Jedinstvo, koje u gol pretvara kapiten domaćih Anes Nuspahić.

U drugom dijelu susreta Jedinstvo je zaigrali jače i odlučnije nego u prvih 45. minuta. Za potpuni preokret Jedinstva pogađa Armin Cibra, da bi kao šlag na tortu u 75. minuti susreta za 3-1 pogodio Alen Nuhanović.

Ovo je bihaćkim crveno-bijelim bila treća uzastopna pobjeda. U narednom kolu Jedinstvo gostuje u Konjicu kod ekipe Igrama.

Izjavu za naš portal Cenzura.ba dao je i trener Jedinstva Senada Repuh, dok izjavu od strane gostujućeg trenera nisamo dobili pod izgovorom da utakmica nije regularna i da neće da da izjavu.

Izvor: Cenzura.ba/ Imširović T.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com