Ponedjeljak, 30.11.2020

KADETSKA EKIPA NK “KRAJIŠNIK” – SEZONA 20/21.

KADETSKA EKIPA NK “KRAJIŠNIK” – SEZONA 20/21.Kadeti NK”Krajšnik” iz Velike Kladuše u sezoni koja slijedi su jedna od najmlađih ekipa u rangu u kojem se takmiče. Čine ju dječaci rođeni 2004. i 2005. godine. Inače, ova generacija je osvojila prvo mjesto u kantonalnoj kategoriji pionira a ove sezone ekipa će imati dosta promjena u igračkom kadru.

U zadnjih nekoliko godina prvoj ekipi priključeno je nekoliko talentiranih igrača koji su prošli ovu selekciju. Rošić, Kapić, Keranović, Ćoragić sa uspjehom nastupaju za prvi tim a jučer su debitantski nastup protiv “Krajine” upisali Adis Velić, Amar Alić i Hasan Okanović.

Vjerujemo da ova ekipa ima potencijala i da će za godinu-dvije ovi dječaci rođeni 2004/05. sa uspjehom nositi #plavobijeli dres seniorske ekipe.

Predstavljamo ekipu kadeta NK “KRAJIŠNIK” za sezonu 2020/21.

GORNJI RED: Adijan Huseinović, Zejd Hadžić, Mirza-Tarik Kendić, Muamer Dolić, Enedin Mahmutović, Aden Šakanović, Amil Miljković, Anel Dolić, Abdulmelik Delić.

DONJI RED: Emrah Ibrčić, Adnan Kekić, Amel Miljković, Emrah Selimanović, Dželal Skenderović, Daris Hodžić, Amar Grahović, Amar Šakanović, Adnan Šabić, Benjamin Hadžić.

Treneri Edin Ljubijankić i Edin Alić.

Momci sretno Vam u novoj sezoni!!

Cebzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com