Ponedjeljak, 21.09.2020

Koliko je Vranješ potrošio novca na Jelenu Karleušu i odakle mu njeni video snimci?

Ognjen Vranješ sredinom novembra provodio se na nastupu Jelene Karleuše u Diseldorfu i potrošio čak 20.000 eura, saznaje “Kurir”.

 

Fudbaler Anderlechta i bh.reprezentativac čim je saznao da će pjevačica, za kojom je odlijepio, pjevati u jednoj diskoteci u tom njemačkom gradu, potegao je sve moguće veze kako bi mu se u klubu osigurao najbolji separe, odakle je imao savršen pogled na binu.

– Vranješ se prvom prilikom kada je bio slobodan uklopio s Jeleninim nastupom u Diseldorfu, taj njen koncert nije želio da propusti. Preko prijatelja je omogućio dobro mjesto u diskoteci, gdje se i pojavio sa društvom. Želio je samo da ga Jelena primjeti i da ispadne džek. Poručivao je skupocjena pića i nazdravljao. Ceh je iznosio oko 20.000 eura, koji je on bez pogovora platio. Bilo mu je bitno samo da se dobro provede, a još bitnije da bude blizu Jelene i da ga ona vidi. Nismo sigurni da li ga je Karleuša primjetila jer je bila velika gužva – otkriva izvor i dodaje:

Fudbaler tražio da maksimalno bude zaštićen.

– Kada su zvali da najave da će Ognjen doći, traženi su i posebni uslovi. S obzirom na to da je menadžerima kluba rečeno ko je njihov gost i kakve su njegove platežne moći, naravno da mu se izašlo u susret. Ognjen je, pored najboljeg separea, tražio i posebnu zaštitu, da mu niko ne prilazi i da ga niko ne slika. Također je sačekan ispred kluba i sproveden do svog mjesta. On se ludo proveo, a često je i telefon držao u ruci. Snimao je Jelenu i atmosferu, a nije isključeno ni da joj je slao poruke – završava izvor koji se te novembarske noći našao na licu mjesta.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com