Nedjelja, 18.04.2021

Krajina nikad ne izdaje niti se predaje


LJUTI KRAJIŠNICI
Krajina nikad ne izdaje niti se predaje
Nakon objave pojedinih portala kako se Ljuti Krajišnici uopšte nisu oglašavali oko trenutne situacije sa fudbalskim savezom i izborom novog selektora želimo da poručimo da se prije svega prvo dobro informišu pa da onda prave svoje objave. Čak šta više, mnogi od tih portala su dobili naše objave u inbox koji uopšte nisu otvorili. Ili nisu željeli da objave.

Pa vas evo ovako javno pitamo ZAŠTO? Jel to i kod pojedinih portala Krajina na zadnjem mjestu kao i u politici?

Tačno je da mi nismo najavili dolazak u Sarajevo i da nismo ni išli danas tamo.Smatrali smo da za to okupljanje ima dovoljno ljudi koji žive u Sarajevu i okolici i da će se oni odazvati za prvi put.Ali kao što je viđeno odziv je bio jako slab u odnosu na komentare tih “navijača” sa društvenih mreža.

Momcima iz BHF-a kapa do poda i veliko hvala na okupljanju i poslatoj poruci.Mi naravno nismo odustali od onog što smo naumili i ići ćemo do kraja.Istrajat ćemo u tome da otjeramo svakog pojedinca koji na bilo kakav način kalja ugled Bosne i Hercegovine.A pogotovo ove koji javno kažu kako Bosna i Hercegovina nije njihova država a rade u njenim ustanovama.

Peticija koja je pokrenuta od strane Ljutih Krajišnika će naravno biti priložena FIFI i UEFI uz obrazloženja i dokaze za nekorektan rad NS/FS BiH. Zato vas još jednom javno pozivamo da sebi uzmete minut vremena i potpišete istu kako bi u što većem broju stajali iza ovog svega.

ONLINE PETICIJA —> LINK

Selam i pozdrav iz Ljute Krajine

Cenzura.ba /Ljuti Krajišnici

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com