Utorak, 01.12.2020

Lejla Bakrač, nositeljica kandidatske liste SBB-a za Gradsko vijeće Bihać

Lejla Bakrač, nositeljica kandidatske liste SBB-a za Gradsko vijeće BihaćOvom prilikom obavještavamo javnost grada Bihaća, da je nositeljica liste Saveza za bolju budućnost BiH za Gradsko vijeće Bihać Lejla Bakrač.

BIOGRAFIJA LEJLA BAKRAČ

Lejla Bakrač rođena je 9. maja 1972. godine u Bihaću, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Biotehnički fakultet Univerziteta u Bihaću smjer Poljoprivreda završila je 2010. godine i stekla zvanje bachelor poljoprivrede. Master studije iz oblasti poljoprivrednih znanosti, na istom fakultetu, završila je 2014. godine. Na oba ciklusa studija, nagrađena je rektorovom i dekanom nagradom za izuzetan uspjeh tokom studija. Trenutno je doktorantica na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Kao studentica, učestvovala je u više projekata. Autorica je nekoliko naučnih radova izlaganih na domaćim i međunarodnim konferencijama.

U periodu od 1993. do 1995. godine radila kao saradnik u JP Radio-televizija Bihać, gdje je uređivala omladinsku emisiju. Nakon toga, bavi se privatnim poduzetništvom, kao menadžer u segmentu sigurnosno-bezbjedonosnih mjera. Rukovodi i ostvaruje izuzetne rezultate u tom segmentu poduzetništva.

Ostvarila iznimnu saradnju sa domaćim i međunarodnim agencijama i nevladinim udrugama. Bavi se humaniratnim radom.

Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com