Subota, 06.06.2020

Medicinska škola Bihać: “NAŠA ŠKOLA NAŠA BORBA” kantina u medicinskoj školi (FOTO)

Boriti se za nešto naše, nešto što ostaje na nama je veliki uspjeh za čovjeka, a tek djece srednjoškolca.
Kao i svaka ustanova koja zaslužuje neki prostor pa bilo i mala ostava je nešto što je potrebno i što toj ustanovi nedostaje.Kad potaknete ljude koji tu ideju izlažu, zar nije očigledno da oni sami uspijevaju.

Medicinska škola u Bihaću s velikim brojem redovnih učenika, a tako i vandrednih kandidata ispunjava svoje časove bez imalo pobune.

No, kao što već znamo i kako se kaže “Na mladima svijet ostaje”, ovaj put učenici IIIf odjeljenja Medicinske škole u Bihaću, odlučili su učestvovati u projektu “Ja građanin” s temom “Naša škola naša borba”. Mnogi se zapitaju što baš ta tema i šta nas navede na to? Svejsni smo situacije u kojoj se nalazi naša škola, naravno svjesni smo i toga da smo još samo godinu dana tu, ali se ne borimo samo za sebe nego i za nove mlade generacije koje će da ju popunjuju. Naravno, novi razredi, novi nestašni đaci dolaze iz raznih krajeva, te je na naš um došla jedna divna ideja, a to je posjed i izgradnja kantine u školi. Kao što već i dobro znamo svaki razred sadrži nekoliko % putnika, koji dolaze s raznih mjesta te svoje slobodno vrijeme provode u okolnim kafićima, te se samim tim i rade razne aktivnosti u okolici.

Kako bi riješili taj problem, izgradimo kantinu i poboljšajmo dolazak novih učenika a i profesora. Omogućimo im prostor za odmor, relaksaciju, druženje uz tople napitke i vedre osmijehe. Podržite nas i naš san prevedite u stvarnost.

/Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Zenko theme , Seo , Health , Dating , Money , Cheap hotels , Cheap flights