Utorak, 02.06.2020

Napadač Jedinstva Armin Cibra pred sutrašnji meč sa Travnikom: “Sutra očekujem prije svega dobru fudbalsku predstavu, fer i korektnu igru i 3 boda koja se nameću kao imperativ”

Sutra se u okviru 11. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine igra dosta zanimljivih susreta na prvoligašikim terenima, a jedna od najzanimljivijih igra se Pod Borićima u Bihaću, gdje domaćin Jedinstvo na krilima dvije vezane pobjede dočekuje goste NK Travnik iz Travnika.

Pred sutrašnji meč interviju za naš portal Cenzura.ba dao je Napadač crveno-bijelih Armin Cibra.

Cenzura.ba: “Nakon loših rezultata Jedinstvo se sa dvije vezane pobjede u zadnja dva kola se diše iz pepela, tvoj komentar?”

Armin Cibra: “Tako je. Nakon jako teškog rasporeda i serije ne baš dobrih rezultata, momčad igra jako dobro i veže dvije pobjede, domaću protiv ekipe Radnika i vrlo važnu, gostujuću u Živinicama. Ekipa je dobila na samopouzdanju, igramo onako kako zaslužujemo i ja mislim da do kraja ove polusezone imamo odličan raspored da uzmemo maksimalan broj bodova iz svake utakmice.

Cenzura.ba: “Šta očekuješ sutra protiv Travnika da li će bodovi ostati Pod Borićima?”

Armin Cibra: “Sutra očekujem prije svega dobru fudbalsku predstavu, fer i korektnu igru i 3 boda koja se nameću kao imperativ.”

Cenzura.ba: “Poziv navijačima crveno-bijele boje?”

Armin Cibra: “Pozivam sve navijače Jedinstva da budu kao i do sada naš dvanaesti igrač i da ako Bog da zajedno sutra slavimo tri boda Pod Borićima!”

Utakmica između nogometnog kluba Jedinstva iz Bihaća i nogometnog kluba Travnik iz Travnika igra se sutra (subota) 19.10.2019. godine na stadionu Pod Borićima u 14:30h.

Uživo prijenos utakmice možete pratiti na facebook stranici: Nogometni klub “Jedinstvo” Bihać

Izvor: Cenzura.ba/ Imširović T.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com