Četvrtak, 23.01.2020

Nestala 12-godišnja Selma Osmanović: Majka sumnja da ju je odvela punoljetna rodica

Dvanaestogodišnja Selma Osmanović nestala je jučer oko 14 sati na području Sarajeva, nakon što je izašla sa, kako priča njena majka, punoljetnom daljom rodicom Mejrom Osmanović.

– Sigurna sam da su njih dvije zajedno. Mejra je odvela. Obje su isto obučene, kupile su istu odjeću, šarene helanke i crno-bijele majice. Samo moja mala ima bijele papuče na nogama, a Mejra patike “Nike” – priča shrvana majka.

Obje, ističe, imaju kosu srednje dužine i vežu je u rep.

Mejra je, prema njenim riječima, pobjegla od svog oca iz Živinica. Udavala se nekoliko puta i upravo zbog toga je porodicu nestale djevojčice najviše strah.

Dvanaestogodišnja Selma, ističe njena majka, nikad prije nije bježala niti je odlazila od kuće, a da se prethodno ne javi.

– Otkako je Mejra došla, nema je nigdje, strah me da je negdje ne odvede i da joj se nešto ne dogodi – priča vidno uznemirena majka. Majka priča kako je nestanak djevojčice prijavila policiji i socijalnim službama, ali još nema nikakvu povratnu informaciju. Stoga moli sve koji je negdje vide da to prijave nadležnim službama.

Izvor: Avaz.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com