Subota, 26.09.2020

Novi problemi za reprezentaciju BiH: Bajević ne može da vjeruje šta se dešava Selektor BiH Dušan Bajević je u samo pet dana ostao bez isto toliko reprezentativaca.


Novi problemi za reprezentaciju BiH: Bajević ne može da vjeruje šta se dešava
Selektor BiH Dušan Bajević je u samo pet dana ostao bez isto toliko reprezentativaca.
Reprezentaciju BiH za pet dana, 4. septembra, očekuje prvi duel u Ligi nacija protiv moćne Italije.Ovo će biti debi novog bh. selektora Dušana Bajevića. Čuveni bh. stručnjak se zajedno sa svojim timom zaista pripremao za ove susrete, pratio je i kontaktirao reprezentativce te na kraju izabrao ono najbolje što BiH ima u ovom trenutku.

Ipak, sada je sasvim jasno da Bajević neće moći da računa na veliki broj igrača u mečevima protiv Italije i Poljske.

Naime, početkom sedmice su otpali Miralem Pjanić, Rade Krunić i Besim Šerbečić, pa je selektor naknadno pozvao Luku Menala, Amira Hadžiahmetovića te Adnana Kovačevića.Danas su stigle vijesti da još dva Zmaja neće biti dostupna Bajeviću. Riječ je o Miroslavu Stevanoviću, kojem Servette nije dozvolio odlazak na okupljanje jer bi ga nakon povratka u Švicarsku čekao 14-dnevni karantin.

A reprezentacija je ostala i bez Stjepana Lončara, u njegovoj Rijeci su zabilježeni slučajevi zaraze tako da klub i reprezentacija ne žele ništa rizikovati.


Bajević do sada nije imao sreće, u samo pet dana je izgubio isto toliko reprezentativaca. Za nadati se da će ovo biti i posljednji ovakvi slučajevi i da će Bajević protiv Italije imti debi iz snova.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com