Četvrtak, 09.07.2020

ZA OVE ZNAKOVE MART JE MJESEC SREĆE: Okrivamo ko će se posebno radovati ovih dana

Zima je prošla i vrijeme je da se probudimo iz zimskog sna. Takav je mart, vedar, nasmijan i nosilac lijepih vijesti. Naročito za ova tri znaka!

Sanjalački, romantičan Neptun ovaj mjesec će Djevicama začiniti sa puno ljubavi, bilo da su već u vezi ili traže pravu osobu. Ovo je idealan trenutak za neki poseban sastanak ili poklon sa dubljim značenjem jer ćete u martu intenzivnije nego inače biti povezani sa partnerom.

Ako ste sami, ovog mjeseca će vas naročito privlačiti umjetnički nastrojene osobe. U svakom slučaju ćete steći mnoga prijateljstva, ali obratite pažnju na Strijelčeve u svojoj blizini – ako ste sami moguće je da će vam baš jedan takav ukrasti srce.

RIBE

Ako će neko biti srećković u martu, onda su to Ribe, koje su već iza sebe ostavile i sjajan februar.

Do sada ste se žrtvovali za druge i to je u redu, ali sada nastupa period kada morate da se posvetite sebi. Ovog mjeseca vam je dozvoljeno da radite samo one stvari koje su vam drage i ni slučajno ne razmišljajte o tome šta će svijet misliti o vama. Prisjetite se svih fantazija koje ste se plašili da ispunite – sada je idealan trenutak da to uradite i vidjećete, ishodi će biti sjajni.

RAK

Vaša deveta kuća zadužena za avanture i putovanja ovog mjeseca gori. Sunce u Ribama je odgovorno za dio toga, a sljeduje vam i napredak na svim životnim poljima. Kupaćete se u novcu, a na poslu ćete napredovati brzinom munje. Vrlo je lahko moguće da ćete otići na poslovni put koji će vam otvoriti oči na mnogo načina, a postoji šansa da pronađete posao u drugoj zemlji.

(Izvor: Balkans Press)

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com