Ponedjeljak, 30.11.2020

“Pobjednička turneja” SDA Bihać se nastavila kroz ponosne Izačić i Vikiće.

SDA BIHAĆ
Muminović: Kao gradonačelnik, građanima ću uvijek biti na raspolaganju“Pobjednička turneja” SDA Bihać se nastavila kroz ponosne Izačić i Vikiće.

– Prelijep dan i još ljepše gostoprimstvo a ponosni Izačićani i Vikićani su garancija pobjede našeg Samira i Stranke demokratske akcije. Jedinstven stav mještana ovih naselja je da su protekle četiri godine izgubljene, a Izačić i Vikići potpuno zaboravljeni i zapostavljeni od lokalne vlasti – saopćili su iz SDA Bihać.– Ova mjesta su kapija Bosne i kao takva ona moraju dobiti na značaju Grada i gradske uprave. Ubijeđen sam da će me Izačićani i Vikićani snažno podržati, također i našu listu za gradsko vijeće, a ja ću im, kao gradonačelnik Bihaća, to znati cijeniti i biti im uvijek na raspolaganju. SDA je ponosna na naše Izačićane i Vikićane – poručio je Samir Muminović.

Kandidati SDA, predvođeni dr. Muminovićem, prisustvovali su i prijateljskog fudbalskoj utakmici Borac Izačić – Veterani i prijatelji, odigranoj povodom otvaranja tribina na stadionu NK Borac Izačić.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com