Subota, 26.09.2020

POVODOM VEČERAŠNJIH PROTESTA U BIHAĆU! Hamdija Abdić – Tigar: “Sej Ramić je večeras omogućio Fikretovom komandantu da nakon 25 godina mirno uđe u Bihać”


POVODOM VEČERAŠNJIH PROTESTA U BIHAĆU! Hamdija Abdić – Tigar: “Sej Ramić je večeras omogućio Fikretovom komandantu da nakon 25 godina mirno uđe u Bihać”Veliki broj građana Bihaća , Velike Kladuše i ostatka Unsko-sanskog kantona okupio se večeras na Gradskom trgu kako bi izrazili nezadovoljstvo odnosom vlasti prema migrantskoj krizi u Krajini.

Kako su kazali organizatori protesta, migranti koji se nalaze na području Bihaća i Velike Kladuše, odnosno Unsko-sanskog kantona, nisu osobe koje bježe od ra*ta, već bježe od zakona, te za njih nema mjesta u Krajini. Građani pozivaju kako ovdašnje, tako i državne vlasti da uzmu stvar u svoje ruke i migrantsku krizu stave pod kontrolu, jer je situacija sa migrantima u ovom kantonu iz dana u dan sve teža.

Građanima se putem društvenih mreža obratio i Hamdija Abdić Tigar, zapovjednik 502. viteške brdske brigade Armije Republike Bosne i Hercegovine (ARBiH) koji je kazao da je Sej Ramić omogućio Fikretovom komandatnu da nakon 25 godina uđe u Bihać.

“Nakon 25 godina veliki vođa Sej Ramic omogucio je u miru Fikretovom komadantu,koji nije mogao od 93-95 da uđe u Bihac,prestavio ga kao našeg velikog heroja. Znao sam da u Bihacu ima simpatizera i oni koji su tokom ra.ta radili za Fikreta Abdica i tzv APZB, ali da ih još uvijek ima u Bihacu to nisam mogao pretpostaviti. Večerašnja najava Fikretovog komadanta Karajic Seada zvanog Bajkin i omogucavanje da se obrati u centru Bihaca je ud.ar na sve patriote i porodice naših šehida.
Ovaj skup se pretvorio u veliku promociju autonomoje u centru Bihaca u režiji Seja Ramica, inače poznatog rasiste”Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com