Utorak, 22.09.2020

ŠAMPIONSKU TITULU OSVOJILA I SELEKCIJA 2012.GODIŠTE OFK “BIHAĆ” NA TURNURU U POLJU, GRAD CAZIN

ŠAMPIONSKU TITULU OSVOJILA I SELEKCIJA 2012.GODIŠTE
OFK “BIHAĆ” NA TURNURU U POLJU, GRAD CAZINBRAVOOO OFK “BIHAĆ” BRAVO ŠAMPIONIIIIII

Dana 02.08.2020.god. (nedjelja) u Polju, Grad Cazin u organizaciji NK “Mladost” i NŠ “Behar” odigran je turnir i za U8, 2012. godište.Ova selekcija OFK BIIHAĆ nastavila je kontinuitet pobjeda i osvajanja prvih mjesta na turnirima. Na ovom turniru ukupno je od 6. utakmica ostvarila svih 6 pobjeda, od toga u grupnoj fazi 4 i po jednu pobjedu u polufinalu i finalu. Zlatna selekcija OFK BIHAĆA osvajanjem šampionske titule dokazala je da je na prethodnom turniru imala samo jedan loš dan, te da se radi o jako perspektivnoj generaciji. Maestralnom igrom i ovaj put predstavila svoj klub i Grad Bihać u naljepšem svijetlu kao i njihove starije kolege (2011.g.) na svom turniru.

Rezultati OFK “BIHAĆ:
GRUPNA FAZA TAKMICENJA:
*OFK BIHAĆ : NŠ Kolibri 1:0, – Strijelac: Emrah Fazlić
*OFK BIHAĆ : NK GOMILA 1:0
-Strijelac:
*OFK BIHAĆ : MLADOST-BEHAR 2:1, strijelci:
*OFK BIHAĆ : ONŠ KLADUŠA 2:0
-Strijelci:
POLUFINALE:
OFK BIHAĆ : ONŠ MLADOST-BEHAR 1:0
-Strijelci:
FINALE:
*OFK BIHAĆ : NŠ TALEMT 2:0
-Strijelci:

SASTAV ŠAMPIONSKE EKIPE OFK “BIHAĆ” – URAST 2012.g.
1.Hadžalić Faris
2.Komić Ernes
3.Šimić Vito (cap)
4.Piralić Džan
5.Mešić Said
6.Fazlić Emrah
7.Mujakić Arijan
8.Baručić Alem
Trener: Senad Hodžić

Pored osvojenog pehara za prvo mjesto, u DREM TIM turnira izabrani su iz našeg kluba Faris Hadžallić golman i Ernes Komić i Džan Piralić.U ime Rukovostva kluba od srca čestitano našoj šampionskoj selekcoji i njihovim trenerima, kao i našim roditeljima na velikoj podršci na ovom i svakom drugom turniru. Svi zajedno ste na najbolji način predstavili naš klub i Grad Bihać.
Bravo za sve vasJoš jednom sve pohvale našim sportskim prijateljima NŠ “Mladost” iz Polja i NŠ “Behar” G.Koprivna na super organizaciji i korektom sudjenju. Ujedno čestitamo i NŠ Talent na osvajanjem drugog mjesta i domacinu na osvajanjem treceg mjesta.BRAVO OFK BIHAĆ ❤

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com