Srijeda, 28.10.2020

SDA Bihać: Od 15. novembra gradonačelnik će biti dr. Samir Muminović

SDA Bihać: Od 15. novembra gradonačelnik će biti dr. Samir MuminovićU okviru priprema za predstojeće lokalne izbore u Bosni i Hercegovini, kandidat za gradonačelnika Bihaća, dr. Samir Muminović, te kandidati GO SDA za Gradsko vijeće grada Bihaća, održali su prvi zajednički radni sastanak s članovima Izbornog štaba GO SDA Bihać.Govoreći o kandidatskoj listi GO SDA Bihać, nosilac liste Asmir Budimlić, rekao je da je ovo bez sumnje najkvalitetnija lista, koja je objedinila mladost, iskustvo, znanje, odvažnost, hrabrost i patriotizam.

– Naš cilj na ovim izborima je potpuno jasan i jednostavan i ostvarit ćemo ga. Od 15. novembra gradonačelnik Bihaća bit će dr. Samir Muminović, a naši vijećnici, činit će većinu u Gradskom vijeću grada Bihaća – rekao je Budimlić.

Budući gradonačelnik Bihaća, dr. Samir Muminović, obraćajući se kandidatima za Gradsko vijeće, rekao je da se s ponosom i odgovornošću prihvata prvo kandidature, a onda i dužnosti gradonačelnika Bihaća.– Bihaću je potrebno udahnuti novi život i mi ćemo to učiniti – rekao je dr. Muminović.

Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com