Utorak, 01.12.2020

Seka Aleksić spremna na još jednu trudnoću

 Pjevačica Seka Aleksić, jedna od najvećih muzičkih zvijezda u regionu, u posljednjih godinu dana sve je podredila svom sinu Jakovu, kome će krajem septembra proslaviti prvi rođendan velikim slavljem, baš onako kako to samo ona zna.

Pjevačica je nedavno objavila tekst na temu materinstva, tačnije vantjelesne oplodnje i podrške ženama koje se odluče da se na taj način ostvare u ulozi majke:

– Ja sam, u principu, veoma osjećajna i nježna osoba i to je nešto što je meni naišlo u momentu. Uspavala sam Jakova, sjedila sam u dvorištu i pila kafu i razmišljala sam tako o početku trudnoće, o svim tim danima koji su se desili. Uveliko razmišljamo i o drugoj bebi, tako da je naišla ta emocija – rekla je Seka za srbijanske medije.

Već je poznato da svoje dogodovštine sa sinom dijeli na društvenim mrežama sa svojim fanovima, a iako bi možda djelovalo da je umorna od stalnih nastupa, Seka tvrdi da uživa u svemu što radi:

 – Pa u principu radim sve ono što radi svaka mama, moje najveće obaveze su vezane za Jakova i sve je posvećeno njemu, kompletan dan. Naravno, kada imam nastup, onda se trudim da se i ja lijepo sredim, da imam vremena za sebe. Srećom, bebe već u 7, 8 sati spavaju, tako da on uveliko spava, a mama je noćna ptica koja počinje u pola 2 noću – kroz osmijeh je rekla Seka.

(Izvor: Avaz)

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com