Četvrtak, 24.09.2020

Seminar sudija i delegata Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a

Seminar sudija i delegata Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a

Izvršni odbor NS USK-a na svojoj sjednici održanoj dana 03.02.2020. godine donio je Odluku o terminu seminara sudija i delegata Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a.

Seminar sudija i delegata Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a održaće se u Makarskoj, u hotelu “Bonaca”, 13. 14. 15. i 16. marta 2020. godine (petak, subota, nedjelja, ponedeljak).

Polazak na seminar u Makarsku je u petak (13.03.2020. godine) u 10:00 sati ispred dvorane “Luke”.

Seminar je obavezan za suce i delegate Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a na kojem će se održati predavanja, edukacija, testiranja i yo-yo fitnes test odnosno polaganja za predstojeću sezonu (proljetni dio) shodno pravilniku o sudijama.

Svi učesnici seminara moraju posjedovati validan pasoš, suci ponijeti sa sobom opremu (šorc, bijela majica, trenerka i dr.), delegati obavezno ponijeti laptop za rad u Comet sistemu.

Sva službena lica obavezna su izmiriti svoja dugovanja prema savezu do 29.02.2020. godine.

Svi polaznici na seminar u Makarsku obavezni su se prijaviti do 29.02.2020. godine putem vlastitog emaila na službeni email savez nsuskbi@gmail.com.

Prijave su obavezne a sve radi definisanja broja polaznika i prijave istih.

Suci koji su na listi Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a oslobođeni su svih plaćanja seminara (gratis) uz obavezu da izmire svoj cjelokupan dug prema NS USK-a.

Delegati Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a koji su na listi delegata dužni su uplatiti 100,00 KM tehničkom sekretaru saveza do 29.02.2020. godine i izmiriti svoja dugovanja prema savezu na žiro račune NS USK-a.

Ostala službena lica sa viših nivoa koji su članovi saveza (Druga liga, Prva liga, Premier liga, komisije, organi i tijela saveza) također su u obavezi uplatiti 100,00 KM tehničkom sekretaru u kancelariji saveza do 29.02.2020. godine i izmiriti svoja dugovanja na žiro račune saveza.

Napomena: Svi suci Kantonalne i Omladinske lige NS USK-a OBAVEZNI (!) su sa sobom ponijeti ljekarsko uvjerenje i predati isto tehničkom sekretaru prije početka seminara.

Cenzura.ba /nsusk

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com