Subota, 23.01.2021

ŠEMSUDIN DEDIĆ POVODOM MIGRANTSKE KRIZE: “Krajina više ne može čekati, direktor Granične policije treba ići s te pozicije”

ŠEMSUDIN DEDIĆ POVODOM MIGRANTSKE KRIZE: “Krajina više ne može čekati, direktor Granične policije treba ići s te pozicije”Zastupnik SDA u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Šemsudin Dedić kazao je da izjave direktora Granične policije BiH Zorana Galića o nezaštićenosti granice potvrđuju da on ne radi svoj posao valjano.
“Posao direktora Granične policije nije da konstatuje, već da radi i rješava probleme. Galić je direktor Granične policije od 2014. godine, dakle od samog početka migrantske krize u Evropi, te je skandalozno da sada, nakon šest godina, saopćava javnosti da nije ništa uradio, te pokušava odgovornost prebaciti na neke fantomske krivce”, rekao je Dedić.


“Ukoliko Galić nije u stanju da radi svoj posao, onda treba dati ostavku, kako bi odgovornost preuzeli ljudi koji imaju dovoljno znanja i SP0S0BN0STI da se uhvate u K0ŠTAC sa ovim gorućim problemom, jer građani BiH, naročito u Krajini, više ne mogu čekati”, naveo je Dedić.

Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com