Petak, 29.05.2020

Složni prijatelji sporta ,uredili i poklonili gradu uređenu sportsku dvoranu

Kad se prijatelji sporta slože , urede i pokolne gradu uređenu sportsku dvoranu.

Dragi prijatelji, danas kad su se dojmovi malo slegli i emocije popustile želim vam prvo reći jedno veliko HVALA!

Naš Cilj je bio da pokušamo koliko toliko poboljšati uslove za odvijanje treninga a naročito nastave u sali O.Š. “Prekounje”, što smo hvala Bogu i uspjeli.

Za to ste zaslužni isključivo Vi “ drage moje kolege i članovi kluba Gym Fit”! Lekcija koju smo naučili iz ove priče je koliko smo zapravo jaki i koliko je potrebno samo malo volje da iziđemo iz zone sumrka i učinimo nevjerovatne stvari!

Nagrada je jedna i ja sam preponosan na sve vas, jer u vremenu od samo deset dana, učinili smo nevjerovatne stvari i rezultat nije izostao. Također, bitno je spomenuti da smo pisali i kucali na mnoga vrata Vladi, Ministarstvu, Gradu i mnogim drugima, ali isti nisu imali sluha “valjda od prevelikih obaveza” neki od njih nisu mogli da nas prime na dvije minute, da saslušaju šta mi to želimo i šta smo već odradili.

Od klubova koja treniraju u sali O.Š. “Prekounje”, malo je bilo hajra, drugim riječima nisu pomogli ni fizičkim radom niti financijski ali hvala Bogu ima još jedan klub osim nas koji je pomogao a to je KBS *ZINO* BIHAĆ, na čelu sa Senad Ćatić, koji je bio tu od prve minute i na čiju je inicijativu Mladen Šantić ispred Sportskog saveza izdvojio određena novčana sredstva za realizaciju projekta.

Od petka aBd idemo još jače i ozbiljnije u treninge! Još jednom veliko hvala mojim prijateljima, kolegama si sponzorima koji su dali i više od svog maksimuma na realizaciji ove priče 🙂
Klicic Zlatko, Alen Okanovic, Enes Hodzic, Salih Dizdarić, Melvis Dizdaric, Haris Husanović, Jasmin Mizic, Almir Tutić, Amir Kadić, Ajna Kadić, Adnan Anadolac Fadil Pečenković, Ismar Kasic, ElviraElvis Čavkunović, Adian Handukic, Jasmin Kečanović, Arijana Zukić, Emina. Hvala i onim koju si na financijski način pomogli: Jo Ba, Renato Nato Zolic, Huska, Sumar Haris Samir Mujagic, Adis Begatović, Emil Fajic, Amel Muslic, Senad Dizdarić, Besim Dizdaric, Samir Kazaz, Isak Memagić, Haris Toromanović, Omar, Edin Kurtagic, Adnan Dado Susnjarar, Demir Cavkic, AK Begović, Atlas Bihać, Ademir-Dino Toromanović, Zlatan Nuspahic, Alen, Haris, Balić Mihad, curama sa Primal Movea, te sponzorimakoji su donirali gradjevinski materijal:
1. D.O.O. Denaro – Centar za krovove,
2. D.O.O. Čavkunović Trade,
3. D.O.O. ALIVUK & CO,
4. D.O.O. MB STARS
5. Majstori koji su radili parket Bakiru i Edin Tatic.
kao i ostalim dragim prijateljima i dobrim ljudima Sulejman Midzicć, Amir Draganovic, Šemsudin Dizdarević Patriota.
p.s. Klub Gym Fit se malo više zaduži nego što je mogao ali se nadam da ćemo u narednom vremenu obezbjediti i tu hiljadicu €, imamo obećanja😉💪🇧🇦

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com