Subota, 06.06.2020

Štoper Jedinstva Stefan Kladar pred sutrašnju utakmicu sa Radnikom: “Nadam se da ćemo istrajati u onom što samo naumili i da ćemo se zajedno veseliti sa našim navijačima”

Sutra su na rasporedu mečevi 9. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, a jedan od najzanimljivijih igra se Pod Borićima, gdje kod crveno-bijelih gostuje FK Radnik iz Hadžića.

Gosti iz Hadžića u ovu utakmicu ulaze sa psihološkom prednosti, jer domaći sastav u posljednji pet utakmica nije upisao niti jedan osvojen bod.

U izjavi pred sutrašnji meč štoper Jedinstva Stefan Kladar je izjavio sljedeće: “Naravno da je važna utakmica za nas, jer pobjedom ona nas izdiže iz serije negativnih rezultata. Sutra je pobjeda imperativ za nas sve, da vratimo povjerenje našim navijačima, jer igrati za crveno-bijeli dres nije mala stvar. Nadam se da ćemo istrajati u onom što samo naumili i da ćemo se zajedno veseliti sa našim navijačima.

Na pitanje drugo pitanje kako komentariše pozitivne komentare od strane struke NK Jedinstva, ali i samih navijača koji ga vide kao najborbenije igrača crveno-bijelih na trenu Stefan je dao zanimljiv odgovor:

“Neću puno o tome da pričam, naravno drago mi je čuti takve komplimente od navijača, ali mi smo kao jedan u porazu i pobjedi držimo se zajedno.
Naravno u svakoj ekipi nekad se nekad izdvoji svojim igrama,ali ja to zahvaljujem svojim saigračima jer oni vjeruju u mene.
Naravno svaka kritika dobro dođe.
Al ne bih bio iskren kad bi rekao da mi neprija ova odlika najboljeg igrača jer je on jedan najvećih klubova u BiH.

Izvor: Cenzura.ba/ Imširović T.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com