Petak, 10.07.2020

Stručni štab Jedinstva određuje putnike na pripreme na Jahorinu

 

Stručni štab Jedinstvo Bihać je danas na stadionu Borići na dobro pripremljenom terenu  i pogodnom za igru uz prisutvo većeg broja gledaoca organizovalo testnu utakmicu za sve raspoložive igrače, osim za provjerene Radosavljevića,Hodžića, Dizdarića B, Halilovića, Nuspahića (koji odradili poseban trening).

Piše Suad Balić

Igrali su tim A CRVENI I tim B BJELI, uspješni sa rezultatom 2:1 je bio tim A CTRVENI golovima Vučića i Rovčanina, dok je pogodak za tim B BIJELI postigao Galin.

TIM A CRVENI su igrali Vuković, Borovčanin, Pendek, Alić, Pertović, Zečević, Nuhanović. Dizdarić Z, Samardžić, Hrustanović, Vučić, Bećirević, Rovčanin.

TIM B BIJELI su igrali Fajkovoć, Tutić, Remić, Hodžić I, Omanović, Jašarević, Kadirić, Halavać, Mujagić, HADŽIĆ, Galin.  (Kozlica i Nuspahić).

Stručni štab će obaviti kompletnu analizu današnje testne utakmice i odrediti putnike za pripreme na Jahorinu a putuje se 10.07. 2018 godine , te predložiti upravi kluba koji igrači ostaju u pogonu, a nakon sačinjene analize uz kosultacije struke i uprave kluba tražiti ciljana pojačanja u toku priprema.

 

 

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com