Četvrtak, 27.02.2020

Sudija Bajrektarević napravio cirkus u Jajcu

Jučer u okviru 2. kola Prve lige Federacije BiH u Jajcu su odmjerili snage domaćin Metalleghe BSI i gosti Jedinstvo Bihać u utakmici u kojoj je sudija Kenan Bajrektarević napravio lakrdiju.

Od samog starta utakmice Metalleghe je stvarala šanse ali bez konkretnog učinka, da bi u sedmoj minuti iz kontre Bišćani preko napadača Cibre došli u vodstvo. Nakon gola Jedinstvo sudija Bajrektarević utakmicu odvodi u pravcu koji je on zamislio. Svaki duel igrača Jedinstva sa domaćim igračem sudija svira za domaći sastav faul, svaki blagi kontakt ili start igrača Jedinstvo sudija dodjeli žuti karton igračima Jedinstvo.

Samo se je čekao bilo kakav kontakt da bih sudija za domaćima svirao faul. Takav jedan je bilo u zoni žuta koji u gol pretvara Pljevljak. Nakon tog gola odlazi se na odmor.

U drugom poluvremenu isti scenari sudija diktira tempo utakmice i sav cirkus iz prvog dijela utakmice se nastavlja u drugom poluvremenu, gdje igrači Jedinstva nisu ništa mogli konkretno da urade na terenu.

Drugi gol domaćin daje iz penala, treći gol po svemu sudeći je bio iz nedozvoljene pozicije, jedino kod četvrtog kola je sve bilo regularno.

Jučer je u Jajcu bilo svega samo nogometa nije bilo…

Vrijedi istaknuti da je Jedinstvo imalo podršku svojih crveno-bijeli navijača.

Izvor: Cenzura.ba

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Zenko theme , Seo , Health , Dating , Money , Cheap hotels , Cheap flights