Petak, 05.06.2020

TK Una GEM Povratak teniske lige danas u 18:00h !!!

TK Una GEM
Povratak teniske lige danas u 18:00h !!!

S posebnom pažnjom najavljujemo početak lige koju smo ipak dočekali ove godine u rekordnom broju liga ove sezone.

U okviru najjače lige program otvaraju naši veliki rivali jos iz vremena dok su igrali u Cazinu Huskic Abid i Dedic Amir čije je rivalstvo dugogodišnje.

Dosad je Abid bio bolji ali Abid se vraća nakon ozljede i melimo mu sto uspješniji povratak na terene a danas cemo vidjeti koliko može a ono sto je najbitnije sto će biti lijepo ponovo Abida vidjeti na našoj ligi.U drugom duelu u derbiju dana Kebić Berin također koji je kao i Abid napravio pauzu vraća se na terene gdje ga čeka nikad bolji Zlatan Bašagić od kojeg se očekuje dosta u ovoj sezoni.U trećem duelu Lejić Luka igra protiv Kasupović Adnana koji je ipak uspio ostati u društvu najboljih.

U okviru lige B u derbiju igraju novi igrać B lige Ramaj Besim protiv Ibrahimpasić Bakira koji je ipak uspio sačuvati status igraca B lige.Njih dvojica dugo se nisu sastajala pa će biti zanimljivo ispratiti ovaj duel.Drugi meć je na terenu 1 gdje prvi favorit B lige Muslić Amel igra protiv Midžić Orhana koji je odigrao odličnu zimsku sezonu i nada se da može pomrsiti ralune Musliću.

C liga nam daje duel novih clanova.David Drazic se vratio tenisu i igra protiv Elvina Pecenkovića i takodjer u ligi D Midžić Enes nastupa protiv Dine Teljigovića…

Sretno svima u današnjim mečevima 🎾🎾🎾

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com