Utorak, 01.12.2020

Usudite li se probati? Pet super seks položaja za koje prvi put čujemo

U dugotrajnim vezama vrlo često nakon nekog vremena splasne strast u krevetu. OK, sjajan odnos s partnerom, ljubav, maženje i paženje – sve je to predivno – ali, to vrlo brzo može poremetiti dosadna rutina u krevetu. Neki parovi čak nakon nekog vremena uopće ne spavaju više zajedno – što je ozbiljan problem!

Međutim, to ne mora biti tako. Ko je otvoren za nešto novo, ko želi iskušati nešto novo, može sve to lako promijeniti. I to ne mora biti nešto osobito ludo i „perverzno“. Već jedna obična promjena ustaljene poze može pokrenuti lavinu strasti. Ovih pet varijanti vjerovatno niste još isprobali – a trebali bi…

1. Spork

Zabavite se - undefined
 

Naziv ovog položaja dolazi iz engleskih riječi „spoon“ (žlica) i „fork“ (vilica). Žena leži na leđima. Muškarac leži pod desnim uglom od nje na svojoj desnoj ili lijevoj strani (kad se gleda odozgo, partneri tvore križ). Onda on stavi jednu njenu nogu na svoje rame. U tom položaju može prodrijeti iz neobičnog kuta.

2. Žensko sedlo

Zabavite se - undefined
Foto: Sex pose club: Zabavite se

Žensko sedlo je inačica jahaćeg položaja. Doduše, žena ne sjedi licem okrenuta prema muškarcu ili pak okrenuta licem od muškarca, odnosno leđima okrenuta prema njemu – u ženskom sedlu žena je bočno na muškarcu, tako da on može promatrati njen profil. Ženske noge su ili okrenute u stranu u koju ona gleda ili ona ispruži jednu nogu među njegovim nogama.

3. Bečka kamenica

Zabavite se - undefined
Foto: Sex pose club: Zabavite se

Taj položaj zahtjeva od žene malo gipkosti. Naime, ona leži na leđima te noge podigne maksimalno visoko u zrak. U najboljem slučaju su joj stopala pored ili iza glave. Na taj način muškarac može jako duboko prodrijeti te pružiti dodatni užitak.

4. Trapez

Zabavite se - undefined
Foto: Sex pose club: Zabavite se

Kod ove poze muškarac sjedi na rubu kreveta. Žena sjedi licem okrenuta prema njemu te nogama okruži gornji dio njegovog tijela. Žena se može malo nagnuti prema nazad kako bi omogućila dublju penetraciju. Tako žena zapravo ima kontrolu, a on može uživati u seksi pogledu na partnericu.

5. Leteći oslonac

Zabavite se - undefined
Foto: Sex pose club: Zabavite se

U ovom položaju muškarac leži na leđima. Žena legne potrbuške na njega, ali naopačke – odnosno, da su njene noge u smjeru njegove glave. Na taj način dolazi do neobičnog kuta penetracije, a on ima slobodan pogled na njenu stražnjicu. Važno: u ovom položaju je potrebno dosta pažnje, jer se penis poprilično savije, piše Miss7.

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com