Ponedjeljak, 30.11.2020

Željko Joksimović je novi član žirija Zvezde Granda , a evo i umjesto koga…

Željko Joksimović je novi član žirija Zvezde Granda , a evo i umjesto koga…

Hoće li Željko Joksimović biti u žiriju muzičkog takmičenja Zvezde Granda, kada nova sezona krene sa snimanjem?

Muzičar je u nekoliko navrata indirektno dobio informaciju da postoji mogućnost da dobije poziv za žiri u Zvezdama Granda kod Saše Popovića.

Međutim, njega to ne zanima i kako stvari stoje, neće se predomisliti!

“Saša nije direktno zvao Željka, ali su mu neki njegovi saradnici preneli da bi Sale voleo, te da je razmatrao da i on bude deo tima u takmičenju,” započinje izvor.

“Željko pak ne želi da se eksponira na taj način. Već ima iskustva i kao žiri, i kao mentor. Bio je u X Faktoru, Pinkovim zvezdama, zna kako sve to izgleda i prosto je izgustirao taj vid takmičenja, a ima i neke druge planove za svoju karijeru,” objašnjava izvor i dodaje:

“On voli da se bavi umetnošću, da komponuje, satima je u studiju, to ga jedino ispunjava pored koncerata. Sve drugo ga zamara jer ne voli da bude pošto-poto u medijima.”

“Svakako, on bi pristao ako bi ga Sale pozvao da bude samo povremeno gost u ulozi žirija, ali kao skriveni ili da samo posavetuje nekoga od kandidata s vremena na vreme, ali to je sve. Inače, da on vodi debate sa ostalim članovima žirija i da se svađa i raspravlja, to ga ne zanima. Kako je objasnio, prevazišao je to iako jako ceni Sašin način rada i uopšte to takmičenje,” završava izvor SCANDALA!

Joksimović je već bio član muzičkog takmičenja X Factor Adria, tokom jedne sezone.

Cenzura.ba /tracara

cenzura.ba
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com