BUŽIM

SUTRA SPEKTAKL U BUŽIMU: PRIJATELJSKU UTAKMICU IGRAJU VITEZ I VELEŽ!IZ NK VITEZ PORUČUJU
SVE JE SPREMNO! BUJRUM SUTRA!

NK Vitez sutra u Bužimu igra prijateljsku utakmicu protiv FK Velež iz Mostara povodom 50. godina postojanja bužimskog kluba.
Danas iz Mostara stigle su vijesti, a to su da dolaze u punom sastavu uz podršku od oko dvadesetak najvatrenijih navijača navijačke skupine „Red Army“.

Stručni štab i igrači Veleža u Bužim dolaze na dan utakmice, tačnije u 13:30 h, a utakmica će biti odigrana 17. juna 2021. godine (četvrtak) u 18:00 sati na stadionu NK “Vitez” Bužim.
Inače, manifestacija obilježavanja 50-og rođendana Bratstva-Viteza je počela 15. februara ove godine na dan osnivanja tadašnjeg FK Bratstvo Bužim svečanim prijemima i odigravanjem prijateljskih utakmica, a trebala bi završiti u augustu ove godine.

Svakako jedan od najvažnijih momenata ove manifestacije je odigravanje prijateljske utakmice.Iz organizacionog odbora poručuju kako je sve spremno za najveći nogometni događaj ove godine, te pozivaju sve ljubitelje sporta da dođu u četvrtak na nogometni stadion Viteza i tako na najbolji način čestitaju pedeseti rođendan NK “Vitez” iz Bužima i svakako da svi zajedno priredimo stručnom štabu, igračima i navijačima Veleža spektakularan doček kakav i zaslužuju.

Odgovori