NOVI DOM Agencija za nekretnine SLAVI 10. ROĐENDAN! 🔟🎂🥳🥂Danas, 23.06.2021.godine slavimo prvu deceniju od osnivanja Agencije za nekretnine NOVI DOM Bihać!
Osnovana u godinama kada na području USK-a pojam “agent za nekretnine” i “agencija za nekretnine” nisu bili baš popularni. Osnovani kao mali porodični – bračni biznis, mladih, školovanih povratnika iz dijaspore.
Profesija koju smo odabrali lijepa je, ali i teška. Teška u segmentima državne administracije, birokracije i ovdašnjeg mentaliteta!

NOVI DOM je u protekloj deceniji dao ključni doprinos na tržištu nekretnina na ovim područjima jer smo tržištu i marketingu pristupali na potpuno nov i drugačiji način!
NOVI DOM je uvodio nove trendove, ideje i standarde koje su mnogi prihvatili i primjenjivali!
Na kraju, NOVI DOM je mjesto odakle ljudi izlaze s osmjehom, jer smo spojili komplementarne djelatnosti , gdje kupci i prodavci, na jednom mjestu, dobivaju provjerene informacije, savjete i sugestije.

Iza nas su na stotine prodanih i iznajmljenih nekretnina, riješenih imovinsko – pravnih procesa, na hiljade zadovoljnih klijenata i poslovnih partnera, na stotine realiziranih kreditnih finansiranja klijenata, posavjetovanih građana, ostvarenih stranih investicija!
Ostali smo dosljedni svoje profesije!

Tokom godina hranili smo desetine porodica kroz direktno i indirektno zapošljavanje, pomagali naše učenike prilikom registracije patenata, sponzorirali sportske, kulturne i društveno korisne projekte, manifestacije i takmičenja, višemjesečno stipendirali učenike i studente, bili dio finansijske podrške Centra za nezbrinutu djecu i slično..

Put kojim smo prošli nije bio ni lak, ni težak, ali itekako kao vijerni bračni suborci, rame uz rame smo se borili sa iskušenjima kroz koja smo prolazili!

Na kraju, želimo da vam se zahvalimo dragi naši klijenti, poslovni partneri i suradnici! Bila nam je velika čast, zadovoljstvo a često i profesionalni izazov da vas zastupamo u svijetu nekretnina! Hvala vam što ste dio našeg tima i poslovne podrške, jer bez vas ne bi bilo ni nas!

Želimo da i u budućnosti s nama bilježite poslovne uspjehe, jer NOVI DOM želi da ostane primjer i konstanta u ovom poslu, što je do sada i bio!

Živjeli! 🔟🎂🥂

Foto: RTV USK

Odgovori