OFK “BIHAĆ” OSVOJIO 2. MJESTO NA TURNIRU U SARAJEVUOFK “BIHAĆ” je 22. i 23.06.2018.g. učestvovao sa selekcijom 2004/2005.godište na veoma jakom turniru u Sarajevu, pokazavši u grupnoj fazi takmičenja superiornu igru i tako ubjedljivo osvojio prvo mjesto.

U polufinalu naši zlatni momci sastali se sa NK “Sarajevo” i u toj utakmici prikazali su vrhunsku igru i nadigrali svoje vršnjake iz za nas gigant kluba iz Sarajeva, pobjedivši ih sa 1:0, plasiravši se u finale ovog renomiranog takmičenja. U finalu takodjer kao i uvijek naši nogometaši su odličnom igrom suprostavili se ekipi iz NŠ “Beta klub” Sarajevo i samo više iz nesretnih razloga (promašili veći broj šansi) izgubili minimalno sa 1:0. Još jedan pehar ide u vitrine našeg kluba, za najboljeg golmana turnira proglašen je naš Emin Mlinar, iskrene i od srca čestitke, bravo Emine.


BRAVO NA NAŠE VICEŠAPIONE, NAŠE SVIJETLOPLAVE ZMAJEVE BRAVO I ZA NAŠE TRENERE, ISKRENE I OD SRCA ČESTITKE NAŠEM OFK “BIHAĆ”, NA DOSTOJANSTVEN NAČIN STE PREZENTOVALI NAŠ KLUB I GRAD BIHAĆ!

Odgovori