NAJAVA: Sve Je Spremno Za 11. Tradicionalni Malonogometni Noćni Turnir “PREMINGER 2021”, Večeras Izvučeni Parovi

foto Suad Balić 


Kako smo najavili sve je spremno za 11. Tradicionalni malonogometni noćni turnir “PREMINGER 2021”, a večeras su izvučeni parovi 1. kola, koje su sutra igra na popularnom “Vojnom” igralištu sa početkom od 17:00h. Za ovogodišnje izdanje turnira se prijavilo ukupno 24 ekipe, a igra se po sistemu eliminacija. Svakako da je ovo jedan od najboljih malonogometnih turnira u našoj regiji, a prepoznatljiv je po mnogo čemu već dugi niz godina. I ove godine nas očekuje veoma kvalitetan i nadasve interesantan turnir, sa mnogo neizvjesnosti s obzirom na prijavljene ekipe, te malonogometne majstore, koji će nastupati za ekipe.

Nagradni fond turnira je 1.700,00 KM, a pored novčanih nagrada tu su i pehari, te statue za najbolje pojedince turnira, pa će biti nagrađen najbolji golman, igrač i strijelac. Prvoplasirana ekipa pored pehara osvaja novčanu nagradu od 1.000,00 KM, drugoplasirana ekipa 500,00 KM i pehar, te trećeplasirana ekipa novčani iznos od 200,00 KM i pehar. Za ekipu koja osvoji četvrtu poziciju organizator turnira je pripremio pehar.

Delegat turnira je Abdulah Budimlić, pravdu na terenu će dijeliti certificirani sudijski dvojac Adnan Kasupović i Belmin Fajić, dok je za mikrofonom dobro poznato ime i voditelj Aljoša Aljo Bobić, a na čelu ove velike sportske priče je jedan i jedini Mirsad Delalić Pićo. U organizaciji je uključen i naš Mirsad Balić.

Naši sponzori turnira su: BIHAĆKA PIVOVARA d.o.o., PREMINGER, GRAD BIHAĆ, GRADSKI SPORTSKI SAVEZ BIHAĆ, JKP KOMRAD, KULTURNI CENTAR BIHAĆ, PIZZERIA ASA, LASER – BI, PEKARE NINAJ, IDK STUDIO, SPORTSKA KLADIONICA FORMULA, EUROMONTING, CPU INFOTECH, CAFFE BAR BALANCE, JUSIĆ – GRIJANJE-VODA-KLIMA, a naš partner turnira je HUMANITARNA ORGANIZACIJA “SOS BIHAĆ”.

Medijski pokrovitelji 11. Tradicionalnog malonogometnog noćnog turnira “PREMINGER 2021” su USKsport.ba i USKinfo.ba.

Dobro nam došli na naše i vaše popularno “Vojno”, a igra može da počne sutra (subota 17.07.2021) u 17:00h.

Sretno svim ekipama!!

Cenzura.ba/izvor USKsport.ba

Odgovori