Određene sudije za treće kolo Prve lige FBiH: Kovačeviću sudar ekipa sa maksimalnim učinkom

Delegirane su sudije za treće kolo Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine koje će se odigrati za vikend.

U subotu će na terenima Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine biti odigrano sedam utakmica, a onu u Maglaju gdje će sastati Sim Bau i Zvijezda sudiće Haris Poprženović sa pomoćnicima Filipom Jarićem i Harisom Ljucom. U Kaknju na susretu Rudara i Budućnosti pravdu će dijeliti Armin Kukić iz Bugojna, a pomagaće mu Hasan Nanić i Edin Redžović.

Duel Igmana i Bratstva u Konjicu pripao je Nihadu Ljajiću iz Sarajeva, a uz aut linije će biti Mirza Ćehaja i Mirza Tičić. Admir Šeho će se naći na centru u Orašju gdje dolazi GOŠK, zajedno sa pomoćnicima Tarikom Mulasmajićem i Edinom Osmanovićem.

Meč Jedinstva i Travnika pripao je Filipu Antiću zajedno sa Adnanom Ibrahimovićem i Elmirom Trgovčevićem. Tomislav dočekuje Goražde, a arbitar na tom meču će biti Suad Nurić sa pomoćnicima Enisom Đulovićem i Sehminom Hakalovićem.

Meč Radnika i Mladosti kontrolisaće Jure Delić iz Mostara sa Markom Blaževićem Antoniom Marčinkom. Posljednji susret trećeg kola koji se igra u nedjelju između TOŠK-a i Gradine sudiće Stipe Kovačević iz Tomislavgrada, a pomagaće mu Ivo Maglica i Marko Grebenar.

Odgovori