PRIPREMNI PERIOD – KOŠARKAŠKI KLUB BIHAĆ

Jučer su mladi košarkaši Košarkaškog kluba “Bihać” (čak 47 djece) otputovali za Prijedor gdje su odmjerili snage protiv vršnjaka iz Prijedora, protiv Košarkaškog kluba “Hunters” iz Prijedora.

Pri dolasku je organiziran i zajednički ručak za sveprisutne članove našega kluba, kao i za vozača i direktora kluba, odnosno trenera.

Najprije su na teren izašle djevojke (djevojke do 14 godina starosti), a odmah iza njih i najmlađa selekcija našega tima, dječaci rođeni 2011, 2012. i 2013. godine.

Treću utakmicu su igrala 2008, 2009. i 2010. godišta, a na kraju su na parket prelijepe sportske dvorane izašli i nešto iskusniji momci, mladići preko 14 godina starosti.

Lijepa sportska priča i druženje sa našim prijateljima iz Prijedora.

Ovim putem se zahvaljujemo Siniši Šolaji, direktoru naprijed navedenog kluba na lijepom druženju i izvanrednoj organizaciji.

Radi se o klubu koji igra značajniju ulogu na području RS, pa i šire, pa se samim time može reći da su izvanredno posloženi i vođeni, a i organizirani.

Također, kao i do sada, hvala i putničkoj agenciji “Euro-tours Bihać” na profesionalnom angažmanu u vidu prijevoznog sredstva.

Idemo dalje, Košarkaški klub “Bihać” ❤❤❤

Odgovori