U BIHAĆU OTVOREN 18. MEĐUNARODNI SAJAM EKOLOGIJE – EKOBIS 2021.

Realizacija ovog privrednog sajma bila je poseban ovogodišnji izazov za organizatore, s obzirom na sve zahtjeve koje je nametnula epidemija. Ipak, uspjeh, nakon godinu dana pauze, potvrđuje broj izlagača, kvalitet, ali i prepoznatljivost sajma u regiji.Danas je počeo tradicionalni 18. po redu privredni sajam „EKOBIS 2021“. Preko 200 izlagača na gradskoj otoci, u nekoliko sajamskih hala, izložili su svoje proizvode.

Mnogi prijatelji i sponzori sajma kazali su da su ponosni na organizaciju, objasnivši da je itekako značajan uspjeh organizirati jedan od najvećih sajmova u toku tzv. pandemijske godine, i tako dati šansu privredi za jošjedan korak ka oporavku.

Osnovna tema ove godine je elektomobilnost, odnosno noviteti u automobilskoj industriji, ali kroz različite sadržaje bit će obrađene i teme koje se tiču ekologije, turizma i privrede, kao grana koje su bile na udaru epidemije . Do je realizirano blizo 600 ovakvih sadržaja. Sajam je do sada posjetilo više od 200 hiljada ljudi, a ove godine očekivanja su još i značajnija posjećenost. .


Autor: RTV USK | Cenzura.ba|

Odgovori