Konačno dobre vijesti za Ivayla Peteva i reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Ovo se čekalo

Reprezentacija Bosne i Hercegovine, pod vodstvom Ivayla Peteva, odlično je odradila posao u oktobarskom dijelu kvalifkacija za Svjetsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Kataru.

Prvo su Zmajevi u Kazahstanu ostvarili pobjedu protiv istoimene reprezentaticije, kada je junak naše selekcije bio Smail Prevljak, koji je postigao dva gola, da bi tri dana kasnije odigrali 1:1 u Lavovu protiv Ukrajine.

Nakon niza loših vijesti, koje se tiču povreda, ali i problema sa vizama, sada je konačno stigla jedna dobra informacija za našeg selektora i našu reprezentaciju.


Kako je Milan na svom Twitter profilu objavio, veznjak Rossonera, Rade Krunić, vratio se treninzima nakon povrede i bit će spreman za naredne utakmice svoje ekipe, te će se naći u sastavu italijanskog kluba u sklopu sutrašnje utakmice osmog kola protiv Verone.

Krunić je zbog povrede ove sezone odigrao samo dvije utakmice za Milan, a propustio je i mečeve reprezentacije BiH. S obzirom na to da Zmajevima u novembru slijede odlučujući mečevi u borbi za plasman u baraž protiv Finske i Ukrajine, nema sumnje da bi fudbaler Milana, ukoliko ostane zdrav do narednog reprezentativnog okupljanja, mogao uveliko pomoći našoj reprezentaciji da ostvari svoj cilj.

Odgovori