I dalje pod najlonom: Stanivuković nije tražio dozvolu za postavljanje ‘porodičnog stabla’ Dodikovih

Stablo sakriveno od očiju javnosti/ATV

Oslobođenje.
Na drvetu bi se trebala nalaziti imena firmi povezanih sa familijom Dodik

Prije skoro mjesec dana gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je najavio da će na Trgu Krajine postaviti “porodično drvo” familije Dodik. Prema njegovim najavama, na ovom drvetu bi se trebala naći imena svih firmi koje su povezane sa porodicom ODik, kao i sa njima bliskim saradnicima Miletom Radišićem i Branislavom Zeljkovićem.

– Na njih će se nastaviti grane svih njihovih firmi, svih miliona, kamiona i aviona. Svi će biti tamo i stajaće narednih 365 dana i niko ga neće smjeti skloniti, izjavljivao je svojevremeno Stanivuković.

Međutim, do sada drvo ne samo da nije postavljeno, nego se ne zna ni kada će to biti učinjeno. To, iz veoma praktičnog razloga, još ne zna ni Stanivuković.


– Gradonačelnik nije podnosio, niti ja imam da sam izdao dozvolu za stablo ili bilo šta slično, izjavio je za ATV Boriša Mandić, ovlašteni potpisnik u Odjeljenju za komunalne poslove u Gradskoj upravi Banje Luke.

Drvo, koje je prema procjenama koštalo 10.000 maraka, još uvijek stoji sakriveno ispod najlona u dvorištu Đorđe Prole, majstora koji ga je pravio.

IzvorOSLOBOĐENJE

Odgovori