SELEKCIJA 2014 OFK BIHAĆ UČESTVOVALA NA VEOMA JAKOM TURNIRU U DOBOJU

Dana 06. i 07.11. 2021.godine u Doboju u organizaciji ŠF “AČKO” održan je turnir za uzrast U7 – 2014. godište, a OFK BIHAĆ je uzeo učešće na ovom turniru sa generacijom 2014. Pored naše ekipe, na ovom veoma jakom turniru učestvovali su još i FK Crvena Zvezda Beograd, Borac i Sport team iz Banjaluke, Bambi iz Tuzle, Tempo i Sporting iz Zenice, domaćin FK Ačko Doboj, FK Ljubic Prnjavor, te druge ekipe iz BiH.
OFK BIHAĆ je u faznoj grupi takmičenja pobjedio Sporting Zenica 3:0 i FK Ačko II sa 5:0, igrao nerješeno sa ŠF Bambi Tuzla i nesretno izgubio od FK Borac Banja Luka, iako je OFK Bihać poveo sa 1:0.

Rukovodstvo OFK Bihać je prezadovoljno nastupom svoje ekipe na pomenutom turniru, jer je pokazala da se može ravnopravno boriti sa svim ekipa koje su učestvovale na ovom turniru.

Čast nam je bilo učestvovati na ovako jakom turniru, a naši polaznici su na najbolji način predstavili svoj klub i Grad Bihać i ova generacija zaslužuje sve pohvale za sve sto su prikazali na ovom turniru, a najbolji rezultati tek se očekuje od ove selekcije.

Hvala domaćinu ŠF Ačko na dobro organizovanom turniru i sudijama na korektnom sudjenju, svim učesnicima na sportskoj i fer igri, te svim nagradjenim ekipama.

Posebna zahvala ide našem sportskom prijatelju Sudi vl. MACABE koji je u povratku kući polaznike OFK Bihać u svom restoranu počastio slatkišima. Hvala vlasniku MACABE za sve što je učinio za naš klub OFK BIHAĆ.
Hvala i našim roditeljima na predivnoj podršci našoj djeci i treneru, na poštivanju pravila turnira, na korektnom odnosu prema sudijama i svim učesnicima turnira.

SPISAK EKIPE OFK BIHAĆ KOJA JE UČESTVOVALE NA TURNIRU U DOBOJU

UZRAST 2014. GODIŠTE
1.SIJAMHODZIC DŽAN
2.MEHADŽIĆ AJDIN
3.MANOJLOVIĆ ANDREJ
4.FAJIĆ AHMED
5.ŠIMIĆ ROKO
6.ĆEHAJIĆ IMRAN
7.DIZDAREVIĆ NEDIM
Trener: SENAD HODZIC

BRAVOOO OFK BIHAĆ
<3 <3 <3 <3

Odgovori