𝐍𝐀𝐂𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋𝐍𝐈 𝐏𝐀𝐑𝐊 “𝐔𝐍𝐀” 𝐒𝐄 𝐏𝐑𝐄𝐃𝐒𝐓𝐀𝐕𝐈𝐎 𝐍𝐀 𝐌𝐄Đ𝐔𝐍𝐀𝐑𝐎𝐃𝐍𝐎𝐌 𝐒𝐀𝐉𝐌𝐔 𝐓𝐔𝐑𝐈𝐙𝐌𝐀 𝐈 𝐒𝐄𝐎𝐒𝐊𝐎𝐆 𝐓𝐔𝐑𝐈𝐙𝐌𝐀 𝐔 𝐊𝐑𝐀𝐆𝐔𝐉𝐄𝐕𝐂𝐔

Protekle sedmice Nacionalni park “Una” se prvi put predstavio na 𝟏𝟐. 𝐌𝐞đ𝐮𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐨𝐦 𝐬𝐚𝐣𝐚𝐦𝐮 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐳𝐦𝐚 𝐢 𝐬𝐞𝐨𝐬𝐤𝐨𝐠 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐳𝐦𝐚 𝐮 𝐊𝐫𝐚𝐠𝐮𝐣𝐞𝐯𝐜𝐮 u Republici Srbiji, koji je zvanično otvoren 25. novembra na Ĺ umadija sajmu i trajao je do subote 27. novembra 2021. godine.

Na sajmu je turističku ponudu predstavilo preko 50 izlagača iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U okviru sajma je organizovan i Sajam zimnice, a u sklopu ove manifestacije, drugog dana sajma, organizovana je i „Šumadijska čajanka sa gradonačelnikom grada Kragujevca “, tradicionalno takmičenje u pripremanju kuhane rakije gdje je predstavnik NP “Una” bio jedan od članova Ĺžirija.

Organizatori sajamske manifestacije su „Šumadija sajam” i Gradska turistička organizacija „Kragujevac” na čelu sa direktorom Bojanom Pavlović i njegovim suradnicima koji su nam poželjeli posebnu dobrodošlicu i predstavili nas kao posebne goste ovogodišnjeg sajma, te im se ovom prilikom zahvaljujemo.

Suradnju sa Turističkom organizacijom “Kragujevac” smo uspostavili na sajmu u Lukavcu u BiH i dogovorili ovogodiĹĄnji nastup Nacionalnog parka “Una”.

#gradskaturističkaorganizacijakragujevac
#kragujevac #ĹĄumadija #ĹĄumadijasajam
#NacionalniparkUna #unanationalpark #unaland #zemljavodenihcarolija

Odgovori