Banjalučki muzičar Ljubomir Perišić, poznat kao Ljubomir Intime, porijeklom je iz Crne Gore, a prisutan je na muzičkoj sceni već više od jedne decenije.

Svojoj publici je prije dva dana predstavio dva nova muzička spota, čiji je motiv – ljubav.
Na pitanje da li je dur ili moj ,sigurno odgovara mol, da mnogi vise volim tužne i tihe pjesme,jednostavno to sam ja.

Iskreni i prefinjeni muzicki pristup, emocija i karakteristicni kontakt sa publikom su samo neke od stvari koje krase ovag muzucara.
Otkrivanje takvih iskrenih i forimiranih muzicara koji “furaju svoj film”, možda je dugotrajnije, ali dugotrajan je i rezultat njegovog rada.
Sta je Ljubomir Perisic kao autor rekao o svojim pjesmama.
Ne nijesam htio da pravim hitove vec samo da naznacim svoj buduci pravac u kom cu raditi i stvarati pjesme ali evo za nepuna dva dana pjesme su stvarno dobro slusane i evo moram da priznam da se pjesma ,,sve sto dodje jednom prodje ” malo izdvojila i eto imam i komentara da bi mogla i da bude moja da kazem licna karta i najbolja pjesma do sada.

Već neko vrijeme želim da objavim ovako nešto i presrećan sam što su pjesme tu, naročito jer su ljubavne a ljubavi nam je uvijek malo. Dug i složen rad je iza mene , ali na kraju sam, uz pomoć divnih muzičara sa kojima sam sarađivao, uspio da napravim dvije pjesme različitog raspoloženja, ali sa zajedničkom emocijom topline, nade i ljubavi”, izjavio zadovoljni Ljubomir.


Drago mi je sto sam nakon duže vremena nastupio pred publikom i u Banja Luci u Hotelu ,,Zepter Palas” to je bila jedna predivna noć puna obostrane emocije i pjesme.Banja Luka je moj grad i ona stvarmo zna da prepozna kvalitetan rad i da ga nagradi i hvala im na tome.

Poslušajte pjesme

Odgovori