✅ Radni sastanak s Mjesnim ogrankom Harmani

Predsjednik Gradske organizacije Stranke demokratske akcije Bihać dr. Emir Šabić s rukovodstvom održao je radni sastanak s predsjednikom i članovima Mjesnog odbora Harmani na kojem je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, projektima koji se realiziraju na području Grada Bihaća, a naročito o projektima u kojima je presudan značaj imala Vlada Federacije BiH i kadrovi SDA Bihać.

Ovom prilikom prisutni članovi upoznati su s aktivnostima i pravcem djelovanja Gradske organizacije SDA Bihać. dr. Emir Šabić se zahvalio predsjedniku i svim članovima Mjesnog ogranka Harmani na dosadašnjem predanom radu, podršci kao i značajnim prijedlozima koji će u dobroj mjeri unaprijediti određene segmente stranačkog djelovanja.

O odnosu kantonalne vlasti prema Gradu Bihaću, kao administrativnog sjedišta Unsko-sanskog kantona, prisutne je izvijestio skupštinski zastupnik Hadis Jusić. Predsjednik kluba vijećnika Edin Felić i potpredsjednik gradske organizacije Asmir Budimlić prezentirali su stanje u Gradskom vijeću Bihać, predstojeće aktivnosti na izradi nacrta budžeta Grada i određene segmente u radu našeg kluba vijećnika.

Dr. Šabić je posebno naglasio važnost Mjesnog ogranka Harmani po raznim osnovama te istakao, još jednom, punu podršku rukovodstva gradske organizacije u njihovom radu. Na ovom sastanku, također, svjedočimo pokazanom entuzijazmu i željom za radom na terenu. Unatoč brojnim izazovima, rukovodstvo i članovi Mjesnog ogranka Harmani prepoznatljiv su ogranak koji pruža snažnu i bezrezervnu podršku u rješavanju svakodnevnih problema naših sugrađana unutar ovog dijela lokalne zajednice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.