VELIKO SLAVLJE

Džejla Ramović Bišćane uvela u 2022. godinu, na koncertu “pale” i zaruke
E. M.

Hiljade Bišćana novu 2022. godinu dočekalo je na Bihać Winter Parku gdje je Džejla Ramović održala višesatni koncert tokom kojeg su zajedno pjevali svima poznate stihove.

Sjajna atmosfera vladala je u Bihaću na ispraćaju 2021. godine koja je prema riječima posjetilaca Bihać Winter Parka samo godina za zaborav. Džejla Ramović je nakon višesatnog koncerta odbrojavanjem posljednjih sekundi sve prisutne uvela u 2022. godinu, a tokom njenog koncerta “pale” su i zaruke.


Foto: Grad Bihać
“Novogodišnja noć u Bihaću ne prestaje da iznenađuje. Dobra atmosfera s puno emocija kulminirala je zarukama. Puno ljubavi u 2022. godini želimo večerašnjim mladencima”, kazali su iz Grada Bihaća, a svi prisutni mladence su nagradili velikim aplauzom i ovacijama.


Pet minuta iza ponoći u Kantonalnoj bolnici dr. Irfan Ljubijankić rođena je prva beba u 2022. godini. Melisa Zarifović iz Velike Kladuše na svijet je donijela djevojčicu tešku 3.550 grama.

Foto: Grad Bihać
“Iskrene čestitke majci i bebi koja je tradicionalno dobila novčani dar od Grada Bihaća. Čestitke i dežurnoj ekipi Odjela porodilišta naše kantonalne bolnice”, kazali su iz Gradske uprave Bihaća.

Gradonačelnik Šuhret Fazlić i predsjedavajući Gradskog vijeća Bihaća svim građanima Bihaća i Unsko-sanskog kantona su zaželjeli sretnu 2022. godinu, punu zajedništva, solidarnosti te ekonomskog razvoja Bihaća i USK u BiH.

Odgovori