DUGOGODŠNJI PRIJATELJI IZ HAMMA (NJEMAČKA) SVOJOM DONACIJOM PONOVO OBRADOVALI OFK BIHAĆ

Dana, 28.01.2022.godine OFK Bihać je posjetila tročlana delegacija iz Grada Hamma, te ponovo kao mnogo puta do sada obadovala polaznike i rukovodstvo našeg kluba.
Naime, radi se o donaciji, tj. financijskoj pomoći vezano za nabavku centralnu peci, što je bio završni čin u pogledu puštanja centralnog grijanja u naš sportski objekat, čime su stvoreni puno bolji uslovi da za trenažni proces, takmičenje i rad kluba.
Doček delegacije iz našeg prijateljskog Grada Hamma na čelu sa Christianom Fecke uveličao je veliki broj polaznika i njihovih roditelja, uz rukovodstvo OFK Bihać. Sačinjena je i zajednička slika svih prisutnih kao uspomena na dolazak u Grad Bihać i naš klub.
Nakon toga nastavljeno je druženje u toplim prostorijama, zahvaljujuci ponajviše našim prijateljima iz Grada Hamma koji su učestvovali i u sufinansiranju izgradnje sportskog objekta, jednog od naljepših na prostoru USK.

Ovom donacijom naši prijatelji iz Hamna dokazali su svoju humanost i veliko prijateljstvo prema našem klubu, a dokazali su to i puno puta prema drugim udruženjima i subjektima Grada Bihać, koje već traje preko 20 godina.

U ime rukovodstva OFK Bihać, polaznika i njihovih roditelja najiskrenije i od srca se zahvaljujemo svima vama koji ste učestvovali u svim dosadašnjim akcijama na prikupljanju financijske, sportske i svake druge pomoći u Gradu Hammu i šire za naš klub.
Veliko hvala prijatelju Christianu Fecke koji je več postao domaćin, a ne gost kluba, sa porukom:
” DRAGI PRIJATELJI IZ GRADA HAMMA I SVE VAS KOJI ČINITE DOBRA DJELA ZA NAŠ KLUB, VRATA OFK BIHAĆ SU UVIJEK OTVORENA I DOBRO STE NAM DOŠLI U NAŠ I VAŠ DOM” .

Odgovori